BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

NIEUWS

COSSEE NIEUWS

Uitgever Eva Cossée ontvangt de Prijs van de Zeeuwse Boekhandel

Tijdens de feestelijke afsluiting van de Week van het Zeeuwse Boek in de bibliotheek in Middelburg op zaterdag 4 november j.l. ontving uitgever Eva Cossée uit handen van Manda Heddema de Prijs van de Zeeuwse Boekhandel.

Eva Meijer genomineerd voor De Halewijnprijs!

Onze auteur Eva Meijer is genomineerd voor De Halewijnprijs, literatuurprijs van de stad Roermond. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een literair talent dat, naar de mening van een deskundige jury, op grond van de kwaliteit van haar/zijn verschenen werk extra belangstelling verdient.

Rinus Spruit in de schijnwerpers

14 september was Rinus Spruit te zien op de sneak preview bij Film by the Sea in Vlissingen. Na deze prachtige book preview is 27 september zijn officiele boekpresentatie op zijn voormalige basisschool in Nieuwdorp, in samenwerking met Boekhandel de Koperen Tuin en Paard van Troje. Daarnaast is hij 1 oktober te zien voor een interview bij VPRO Boeken en is hij 17 oktober aanwezig bij een grote avond in teken van zijn werk, georganiseerd door Boekhandel de Vries, in Zierikzee.

Theatervoorstelling 'Uit de tijd vallen'

Het was jarenlang de grote wens van actrice Marlies Heuer het boek Uit de tijd vallen van David Grossman te bewerken tot theatervoorstelling. Door haar ziekte leek het er niet meer van te komen. 'Ik ben een tijdje van de wereld geweest, maar nu heb ik besloten: "ik wil het toch doen".' - PZC

Michael Ignatieff in Nederland

Vrijdag 1 september zal de Canadese ex-politicus, schrijver en universitair president in Boedapest MICHAEL IGNATIEFF spreken in De Balie Amsterdam, in samenwerking met het Utrecht Early Music Festival, 150 Psalms en het Nederlands Kamerkoor.

Zaterdag 2 september geeft Ignatieff een lezing in TivoliVredenburg in Utrecht.

Cossee zomerboeken!

Twee nieuwe en zomerse aanraders van vrouwen die vertellen over hun eigen leven. Vier zomerse titels van Uitgeverij Cossee en twee favoriete herdrukken nu als midprice verkrijgbaar. De zomer gaat met Cossee van start.