BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

AGENDA

ACTIVITEITEN

Jan van Mersbergen tijdens de Boekenweek

30-03-2017

In het kader van de Boekenweek 2017 komt Jan van Mersbergen. Het thema is Verboden vruchten, over uiteenlopende vormen van verslaving. Alexander Reeuwijk is de vaste moderator.
 

Vogelgeluiden met Eva Meijer in Perdu

31-03-2017

Geïnspireerd door het werk van de Oostenrijkse schrijfster Marlen Haushofer (1920-1970) en de Britse natuuronderzoekster en muziekwetenschapster Len Howard (1894-1973) verkennen kunstenaars in tekst, beeld en geluid het gedrag van vogels. Hoe te leven met vogels als de grenzen van de menselijke leefomgeving met die van de natuur steeds meer vervagen? Respecteren we hun leefwijze, wat kunnen wij van hun gedrag leren en verschillen wij werkelijk zo van elkaar? Met Eva Meijer e.a.

Twitterconcert: Vrouwkje Tuinman!

01-04-2017

De mobiele telefoon aan laten staan tijdens een concert is not done. Dat is anders bij het theaterconcert van pianist Jeroen van Veen en schrijfster Vrouwkje Tuinman. Via Twitter kan het publiek live een keuze maken uit de door Van Veen samengestelde ‘klassieke top 100’. De bezoekers bepalen welke stukken worden gespeeld. Besluit u toch uw smartphone thuis te laten? Geen probleem: ook zonder telefoon kunt u genieten van dit concert.