BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

AGENDA

ACTIVITEITEN

Theatervoorstelling van David Grosmans 'Uit de tijd vallen'

21-08-2017

Het was jarenlang de grote wens van actrice Marlies Heuer het boek Uit de tijd vallen van David Grossman te bewerken tot theatervoorstelling. Door haar ziekte leek het er niet meer van te komen. 'Ik ben een tijdje van de wereld geweest, maar nu heb ik besloten: "ik wil het toch doen".' - PZC

Dichter op de Deel met Tsead Bruinja

10-09-2017

In Nederland wonen veel en goede dichters. Het poëzie-aanbod is, voor een klein taalgebied als het onze, groot én divers. Tijdens Dichter op de Deel is van deze variëteit aan stemmen het een en ander mee te maken. Met o.a. Tsead Bruinja, Tonnus Oosterhoff, Tjitske Jansen, Tsead Bruinja, Charlotte Van den Broeck, Rodaan Al Galidi, Aggie van der Meer, Arjan Hut, Dien L. De Boer.

Neurosen en andere hobby's

16-09-2017

Waarom zijn artiesten vaak zulke zenuwenlijders? Omdat ze anders geen reden meer hadden om op het podium te doen alsof ze de wereld in hun zak hebben. De leukste humor is een vlucht naar voren, recht omhoog, uit de duisternis. Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze zijn ervaringsdeskundigen, zowel op neurotisch als artistiek gebied.