BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

AGENDA

ACTIVITEITEN

Optreden Bregje Hofstede tijdens Festival van de Gelijkheid

13-12-2018

Op 14 december treedt Bregje Hofstede op tijdens het Festival van de Gelijkheid in Gent. Ze gaat daar in gesprek met een van de boekenclubs over lichaam en geest en het fenomeen burn-out. Aanleiding van en bron voor de discussie is Hofstedes essay over deze onderwerpen: De herontdekking van het lichaam.

Saskia Goldschmidt met Louis Stiller in Zuidlaren

16-12-2018

Louis Stiller en Saskia Goldschmidt zijn te gast in de talkshow van Gasterij de toekomst, voorafgaande aan de succesvolle voorstelling GAS! van TG Jan Vos.
Louis vertelt over zijn plannen voor de regio, Saskia gaat los over het Groningse landschap en beiden lezen voor uit hun boeken Gasland en Schokland.

Vrouwkje Tuinman op DIP Fest in de Melkweg

21-12-2018

Op 21 december, de kortste dag van het jaar en tevens de start van de winter, treedt Vrouwkje Tuinman op tijdens DIP Fest in de Melkweg in Amsterdam. SLAA organiseert DIP Fest als lichtpunt in donkere dagen met een programma vol muziek, comedy, performances, installaties, films, kunst, literatuur en comfort food. Artiesten en kunstenaars uit verschillende disciplines tonen werk over het thema; melancholie en misère worden op tragikomische wijze omarmd in plaats van verhuld.